Zamknij

Powiew śródziemnomorskiej kuchni w ZS w Kościelcu

10:05, 10.03.2020 #ZawszeNaCzasie Aktualizacja: 10:26, 10.03.2020
Skomentuj fot. ZS w Kościelcu im. Jana Pawła II fot. ZS w Kościelcu im. Jana Pawła II
reo

Za uczniami Zespołu Szkół im. Jana Pawła II w Kościelcu kolejne zajęcia w ramach projektu unijnego „ Twoja wiedza –Twoja przyszłość III ”. Tym razem poznawali tajniki kuchni francuskiej.

Uczniowie wykonali: zupę cebulową z grzankami,  wołowinę po burgundzku, filety z dorsza po normandzku, małże mouclade oraz tartę cytrynową . Kuchnia francuska zainspirowała młodych kucharzy do poszukiwania nowych przepisów kulinarnych. Zajęcia prowadziła Mariola Krawczak.

[ZT]1024[/ZT]

 

(#ZawszeNaCzasie)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%